Om oss

Vi er to lydentusiaster som brenner for at flest mulig skal få oppleve god lyd.

Bjørn Omholt har hifi- og hjemmekinobakgrunn med sans for detaljer i høyttalerkonstruksjon og rombehandling. Foruten flere års erfaring med akustisk behandling av ulike rom, så har Bjørn vært medlem av organisasjoner med tette relasjoner til forskningsmiljøer innen akustikk og psykoakustikk.

Sveinung Nygaard er komponist og lydmikser med eget studio og har lang fartstid fra innspilling og miksing av lyd. Han har MA i Audio Productions fra University of Westminster i London, og har skrevet musikk for film og tv over hele verden. I tillegg har han solid erfaring fra lydopptak og lydbehandling i mange ulike typer rom, fra orkesterinnspilling i konsertsaler til miksing i små rom.

Sammen har vi en facinasjon for god lyd som gjennomsyrer det vi driver med. Produktene vi selger mener vi kan hjelpe mange til å få bedre lyd i en rekke ulike sammenhenger og scenarioer.

Vi har et spesielt fokus på akustikk og integrering av høyttalere i rom. Det å få til god lyd i et rom kan ofte virke som en vanskelig og uoversiktelig prosess. Vi tror at med rett kunnskap så kan man få gode resultater på en effektiv måte. En forbedring av akustikken vil i mange tilfeller gi dramatiske lydforbedringer, og gir ofte langt større utbytte enn skifte av komponenter.

lyd & akustikk har valgt å begrense varesortimentet til nøye utvalgte produkter. Vi er opptatt av at våre produkter skal ha kvaliteter som støttes av grundige målinger, og vi velger våre leverandører etter høye krav til kvalitet. Vi jobber utelukkende med løsninger vi har stor tillit til.

Vårt fokus ligger på effektive løsninger for kunden. Vi holder prisene nede ved blant annet å kutte lager- og fraktkostnader.

Med tiden ønsker vi å øke utvalget vårt med nye spennende varer, blant annet produkter vi selv vil sette i produksjon. Vi vil da også kunne tilby direktesalg til kunden.

Vi kommer også etterhvert til å utvide vår hjemmeside med relevant og faglig innhold. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, ønsker veiledning eller konkret tilbud på våre tjenester og produkter. For å holde deg oppdatert kan du abonnere på nyheter fra oss (se nederst på siden).

Ha en fin lytteopplevelse!