Shop

Festeanordninger

Montering av ulike RPG-produkter

Se pris under prisoverslag.
Kategori:

RPG tilbyr flere typer festeanordninger. Noen egner seg til permanent installasjon, andre til å enkelt ta ned panelet, noen for å feste inntil vegg/tak og andre til å skape luftrom bak. I tillegg påvirker størrelsen av panelene valget av festeløsning. Under har vi laget en oversikt over de ulike alternativene.

Veggoppheng med pigger skrus fast på veggen og panelet løftes på piggene. Det er en enkel og hurtig måte å feste paneler til veggen på. De kan brukes til Abffusor, Absorbor, BAD Panel, BAD Arc og Broadsorbor. Kun veggmontering.
fixedclipphoto

Aluminiums lister leveres i to størrelser. Standard og lavprofil. Den ene delen festes på veggen og andre delen er påmonter panelet fra produsenten. Man hekter så panelet på liste-delen på veggen. Standard størrelsen bygger ut 18 mm og øker effekten noe lavere i frekvens. Lavprofil utgaven bygger bare ut 3-4 mm. Aluminium lister kan brukes til Abffusor, Absorbor, BAD Panel, BAD Arc og Broadsorbor. Kun veggmontering.

alibatts_400

Rotofast Snap-On Anchor brukes til å feste paneler både på vegg og tak. Denne metoden gjør at panelene kan festes helt inntil flaten der dette er ønskelig. Se vedlegg for forklaring.
http://www.rotofast.com/rotofast_snap_on_instructions.pdf

Rotofast Cloud er laget med tanke på å feste paneler i taket. Enheten skrus enkelt og greit inn i panelet. Kjetting eller strålvaier kan brukes til å feste i bjelkelaget/taket. På denne måten kan man skape det luftrommet bak som er ønskelig. Passer til lettere paneler opp til 2400 x 1200 x 50mm og er kun for takmontering. For tyngre paneler som skal takmonteres bruker man Z bars eller L bars.

http://www.rotofast.com/wallsCloud.htm

Z bars fungerer til å takmontere både tunge og lette paneler. Panelene vil med denne metoden komme ca. 30 mm fra takoverflaten. Det er enkelt å demontere paneler som bruker Z bars.

Z Bars

L bars er en også en metode for å feste paneler til taket. Den passer til alle panelstørrelser og tiltenkt for en mer permanent montering. Brukes sammen med kjetting eller stålvaier for ønsket luftrom.
L Bars

Trykk på bildene for høyere oppløsning.

Prisene er i norske kroner og er inklusive moms. Frakt kommer i tillegg.
Se under fliken Beskrivelse for mer informasjon om de ulike alternativene

Magnet Per stykk kr 50
Rotofast vegg/tak Paneler < 1499mm kr 105
Rotofast vegg/tak Paneler > 1500mm kr 160
Veggoppheng med pigger Paneler < 1499mm kr 90
Veggoppheng med pigger Paneler > 1500mm kr 160
Standard aluminiumslister Paneler < 1499mm kr 135
Standard aluminiumslister Paneler > 1500mm kr 180
Lavprofil aluminiumslister Paneler < 1499mm kr 135
Lavprofil aluminiumslister Paneler > 1500mm kr 180
Takoppheng:
Z bar/ L bar Paneler < 1499mm kr 220
Z bar/ L bar Paneler > 1500mm kr 265
Rotofast himling, vaier 2 m Oppheng * 4 kr 285
Rotofast himling, vaier 2 m Oppheng * 6 kr 425
Rotofast himling, vaier 2 m Oppheng * 8 kr 565